3 gangen Bib Gourmand


Combinatie van huisbereide ganzenleverterrine met gerookte Oosterschelde paling, sjalotjesconfituur met Sauterne wijn, chips van pastinaak en gelei van rode biet uit de tuin (supp.9€)

Of

Carpaccio van Noorse skrei met mosterd,eierslaatje met couscous,ansjoviskaviaar,bieslookspiraal,gepekelde rammenas,tempura van noordzeekrab en krokante van roze peper

Of

Romige soep van grondwitloof uit onze serre, puree van ratte

aardappel, krokant spek met sesam en gegratineerd Zeeuws oestertje

 

  *******

 

Kreeft, prei uit onze tuin, oesterzwam, mini paksoi, chips en crème van truffelaardappel en jus van algen

 

  *******

 

Babytarbot, scheermessen, kokkels, coulis van groene selder, witloof en ravioli van secreto met girolles

Of

Kalfsentrecote,saus van morieljes en truffelkroket,gebakken pastinaak en pompoen en een crème van savooi

(supp.verse Italiaanse truffel 8€)

Of

Kalfszwezeriken, mosterdsaus, winterpostelein, gebakken selder en venkel met gebrande sji-mesji champignons, crumble van pistache en “Anna” aardappeltjes (supp. 13€) 

 

*******

 

Bloedappelsien, gebrande eiwitboom, crème van granaatappel, rozemarijn gelato en steentjes van appelsienchocolade

Of

Chocolade moelleux, confituur van mandarijntjes met roze peper, espuma van Mandarine Napoléon en crumble van speculaas

Of

Aan tafel gedraaide quenelle van Gorgonzola op een Porter cake met peren en sesam eiwit (supp.7€)

 

 

 

3 gangen aan 37 ,met gepaste wijnen plus €23 (zonder de kreeft)

4 gangen aan 55 ,met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75,met gepaste wijnen plus €30

Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten,dank u.