Bib - Gourmand

3 - gangenmenu

supported by sous-chef Yahia Adel

 

Tomatenslaatje met kleuren bietjes uit onze serre en buratta,sardientjes,basilicum,granité van gin-tonic en croutons van oregano

Of

Gazpacho, avocadocrème,inktvis,mosseltjes en quinoa met kruidenslaatje en gekonfijte citroen

Of

Huisgerookte secreto, artisjok, paprika, espuma van parmezaankaas en sponche cake van tandoori (9€ supp.)

 

  ******

 

Gepocheerd eitje,oesters,aardappelmousse en haringkaviaar

 

  ******

 

Harderfilet uit de Oosterschelde, couscous met fijne groentjes,soja coulis en saus van citroengras en aubergine tapenade

Of

Eendenfilet met venkel eigen teelt,tuinbonen, rozemarijnsaus,crème van vlierbessen,wortelkonfituur en d’auphine aardappeltjes met blauwe kaas (13€ supp.)

Of

Gegrilde speenvarkenkoteletjes,salade van selder en boontjes,courgette kaviaar en tomatencoulis,crumble ansjovis

 

  ******

 

Thee van perziken en abrikozen,ijs van lavendel, pistachekoekje

Of

Sinaasappelcake met koud soepje van chocolade,poeder olijfolie,zeezout,crème van yuzu

Of

Sorbet van geitenkaas met notencrumble en tartaar van meloen met tijm en een rozijnen toast (7€ supp.)

 


 


 

3 gangen aan 37 ,met gepaste wijnen plus €23 (zonder aspergenestje)

4 gangen aan 55 ,met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75,met gepaste wijnen plus €30


Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten.