VOORGERECHTEN

Bosduiffilet, cous cous gegaard in Liefmans kriek,rode kool slaatje, krokantje van frambozen, kleurenbietjes eigen teelt en een crème van bosbessenwijn 28€

Rosbief van everzwijn,crumble van cranberry’s, truffelsaus , een knolselderslaatje , hazelnootkaviaar en winterpostelein met verse truffel   29€  

Tartaar van kabeljauw , granité van mosterd, gebakken langoustine , schorseneercrème met koffie en cacao en een limoen espuma  28€

Romige champignonsoep met een slaatje van boschampignons,crumble van oude Farmdaal kaas en gerookte ganzenlever 12€

Vissoep met toast en rouille 14€


HOOFDGERECHTEN

FaHertenfilet met rode wijnsaus,spruitjes uit onze tuin met spek,crème van zoete aardappel, d’auphine kroketjes met amandelen en crumble geroosterde hazelnoot 37€

Fazantenfilet, gestoofde winterprei,pompoen met boschampignons en een Fine Champagne saus,ravioli met bospaddestoelen en een puree van witte kool 35€

Schelvisfilet met mosseltjes en kokkels,puree met groene selder,coulis van grijze garnalen en gebakken witte kool eigen teelt met venkel 31€

 

NAGENIETEN

Pompoentaart met pecannoten,pittige pompoensorbet   en gepekelde pompoen 13€

Crème brulée van mandarijntjes,slaatje van bloedappelsien met zoet-zure worteltjes,sorbet van wortel en crumble van speculaas 13

Dame Blanche our way met vanille van Cremerie “Germaine” 10€

Warme Saint-Marcellin kaas met geroosterde en gesmolten marshmallow en crumble van zoute amandelen met gedroogde vijgen 13€

Kaasbordje van Michel van Tricht 13€