Bib - Gourmand

3 - gangenmenu

supported by sous-chef Yahia Adel 


Carpaccio van gemarineerde zalm,slaatje van bietjes uit onze tuin,witte selder en gember,citroencréme en gekonfijte citroen,gepofte quinoa en eigen rozemarijn olie

Of

Pompoensoep met gerookte everzwijnbout,gebrandde beukenzwammetjes en olie van basilicum (supp. wintertruffel 8€)

Of

Slaatje van bosduiffilet met pruimen in rode wijn,rode biet zoetzuur en sponchecake van rode biet met suikersla (supp.12€)

***** 

Trio van gerookte en wilde eendenfilet met gebakken eendenlever,rode kool uit de tuin,crispy aardappel,coulis van cranberry’s en verse vijgen

*****

Kabeljauwhaasje,savooipuree,gebakken savooi met spekjes linzen,aardappelpuree met mosterdzaadjes,platte peterselie en een mosterd-kerriesaus

Of

Hertensteak,crème van pastinaak,confituur van wortel,gebakken truffelaardappeltjes geroosterde schorseneer en een rode wijnsaus

Of

Patrijs met pompoentaart,d’auphine aardappeltjes met boschampignons,schorseneercrème,olie en saus van salie,gebakken witloof (supp.15€)

*****

Appel tarte-tatin gecarameliseerde pompoenpitten,schuimpjes van yoghurt en roomijs van rum en rozijnen

Of

Crème brûlée van kastanjes,crème speculoos,sponchecake van koffie en cacao met crumble van peperkoek en ijs van hazelnoten

Of

Kroketjes van geitekaas,crumble van rozijnen,sorbet van spicy pompoen en gestoofde pruimen uit onze boomgaard (supp. 8€)


 

3 gangen aan €37, met gepaste wijnen plus €23 (zonder wilde eend)

4 gangen aan €55, met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75, met gepaste wijnen plus €30


Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten. Dank u.