Bib - Gourmand

3 - gangenmenu

supported by sous-chef Yahia Adel 


Brandade van kabeljauw op Vlaamse wijze,tempura van nobashigarnaal en granité van peterselie met gebakken kwarteleitje (supp.hopscheuten 15 €)
Of
Bouillon van Melseelse asperges met zeekraal en tartaar van asperges,gerookte makreel en gepocheerd eitje
Of
Tartelette met ganzenlever,gebakken eendelever,crème van peertjes in rode porto en konfituur van peertjes met een crumble van speculoos en rode bierschuimpjes (supp.9€)

*****

Lamszwezerikjes op een aardappelzalf met crème van Westmalle bier en crumble van kamutzaad,schuim van karnemelk (supp.hopscheuten 15€)

*****

Zeebaarsfilet met geprakte aardappeltjes,tuinbonen,gebakken asperges,slaatje van postelein en gegrilde prei en een jus van zwemcrab (supp. hopscheuten 15€)
Of
Speenvarkenfilet met asperges in filodeeg,gratin van truffelaardappeltjes, bloemkoolpuree en mosterdsaus met augurkjes
Of
Lamszadel met quinoa en boontjes,pareltomaatjes en rozemarijnsaus(supp.15€)

*****

Advokaat,gezouten caramel,eiwitschuim met vanille,duinbes coulis en roomijs van amandelmelk
Of
Loempia van nougat,slaatje van ananas met citroenbasilicum,pistache ijs en coulis van matcha thee
Of
Mousse van Brie,oude balsamico crème,vijgenkoek en huisbereide vruchtenkonfituur met gember (supp.8€)


 

3 gangen aan 37 ,met gepaste wijnen plus €23 (zonder bosduiffiletje)

4 gangen aan 55 ,met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75,met gepaste wijnen plus €30


Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten.