Bib - Gourmand

3 - gangenmenu

supported by sous-chef Yahia Adel 


Slaatje van spitskool en koolrabi uit onze tuin,crème van bloemkool,mosseltjes,crumble van mosterd en artisjokblaadjes

Of

Super lekkere tomaatjes salade,basilicumpesto,boontjes,

buffelmozzarella met citroenbasilicum en tartaar van makreel

Of

Huisgerookte rundsfilet in sesamkorstje,pickles groentjes,avocadocrème en cous cous salade (supp.12€ pp)


******

Kroketje van scampi’s met basilicum,tempura van nobashi garnaal,puree van doperwtjes,quinoa en een tomatencoulis met oregano

******

Harderfilet ,puree van worteltjes,snijboontjes eigen teelt en béarnaise met stro-aardappeltjes

Of

Eendenfilet met rabarbertaartje,d’auphine aardappeltjes met tijm, boterboontjes van de chefstablegarden,pompoencrème,zoet-zure rode biet en een sojasaus 

Of

Dry aged Rubia Gallega met gegrilde aubergine eigen teelt,gevuld met doperwtjes en salie,gebakken aardappeltjes en saus van rozemarijn (supp. 15€ pp)

*****

ijssabayon met krieken uit onze boomgaard,crème van rozenbottel,gelei van krieken en een crumble van frambozen(supp.8€)

Of

Taartje en granité van watermeloen met een macaron van pepermunt en witte chocolade

Of

Cheesecake van mascarpone en Livarot met mangostructuren 


 

3 gangen aan 37, met gepaste wijnen plus €23 (zonder scampi kroketje)

4 gangen aan 55, met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75, met gepaste wijnen plus €30


Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten. Dank u.