Bib - Gourmand

3 - gangenmenu

supported by sous-chef Yahia Adel 


Carpaccio van hertenfilet, crème van oude balsamico, witloofslaatje met rammenas uit onze serre, kroketje van hertenham,s ponchecake framboos en crumble pistache

Of

Huisbereide terrine van wilde eend, rode biet,bosbessen,vijgen chips

Of

Kastanjecrème,escargots,wintertruffel,croutons en pompoensoep (9€ supp.)


******


Licht gerookte Sint-Jakobsnootjes,gepekelde butternut pompoen uit onze tuin,zalf van makreel,peterselie vinaigrette,krokante aardpeer


******

Fazantensuprème ,knolserderpuree eigen teelt, crumble van spek, peertje

in rode wijn, grondwitloof, saus van boschampignons met cognac.

Of

Hazenrugfilet, pastinaakblokjes, room van schorseneren, kweeperengelei,

d’auphine aardappeltjes van hazenbillen en romige ganzenleversaus

(supp. 15€)

Of

Rogvleugel, gegrilde winterprei ,gebakken witte kool, witte wijnsaus en espuma van mosterd


******

Appelbeignets, yoghurtroom met gember,crumble van rozijnen en roomijs van witte chocolade

Of

Canneloni van marsepein met donkere chocolade met koffie, coulis van veenbesjes en ijs van praliné-hazelnoot

Of

Trio van kaascréme met hun passende huisgemaakte confituren en toast (supp.7€)


 

3 gangen aan 37 ,met gepaste wijnen plus €23 (zonder aspergenestje)

4 gangen aan 55 ,met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75,met gepaste wijnen plus €30


Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten.