Bib - Gourmand

3 - gangenmenu

supported by sous-chef Yahia Adel 


Huisgemarineerde zalm met verse kruiden uit eigen tuin,Mierikswortelroom,granité van gin-tonic , crème van avocado,groene asperges,eidooiertje en haringkaviaar met schoonmoedertongen
Of
Aardappelslaatje eigen teelt,zure room,capucijnblad,gepekelde rode ui,maatjes en granité van peterselie
Of
Duo van gebakken eendenlever met terrine van ganzenlever,sinaasappel cous cous,wortelcrème en rabarber uit onze chefstable garden (supp.12€)


******

Koud soepje van spinazie en groene sla,tartaar van Sint-Jakobsvrucht en Zeeuwse tafeloesters


******

Gebakken pladijsfilet,puree met lente ui,mosseltjes,kokkels en lamsoortjes met een tomatenboter
Of
Haspengouwse beef rumpsteak, rozemarijn brochetje van nieuwe aardappeltjes,snijbiet,doperwtjes met spinazie,jonge worteltjes en een ansjovisbearnaise
Of
Babykreeftje met gebakken selder,basilicum,quinoa met zeekraal en een coulis van kreeft (supp. 15€)


******

Millefeuille van aardbeien met mascarpone,crème van citroenmelisse,amandel crumble en chocolade ijs
Of
Tarte-Tatin van perziken en nectarines,crumble van pistache,thee van vlierbloesem en sorbet van prosecco met perzik
Of
Gorgonzola uit de oude doos,sorbet van duindoornbes en wentelteefjes (supp.8€)


 

3 gangen aan 37 ,met gepaste wijnen plus €23 (zonder Sint-Jacobsvrucht)

4 gangen aan 55 ,met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75, met gepaste wijnen plus €30


Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten.