Bib - Gourmand

3 - gangenmenu

supported by sous-chef Yahia Adel 


Tomatenrolletje gevuld met koningskrab,avocado,appel,selder - tempura,vinaigrette van kokkels en citruscrème (supp.9€)

Of

Gebakken ganzenlever,mosterdzaadjes,gekonfijte sjalotten,linzen en crème van wortel met saffraan

Of

Bouillon van prei,uit de “Chefstable garden”,gelakt spek en makreel


*****

Duo van gegratineerde oesters met spinazie en gevulde oesters met een basilicumparel,wakamé en crumble van sesam


*****

Kalfsentrecote,crème van savooi eigen teelt,zwarte look,truffeljus en gebakken zee-aardappeltjes met shi-také (supp.Italiaanse wintertruffel 8€)

Of

Krokant gebakken zalm met een korstje van Sint-Jakobsvrucht een heldere kreeftensaus,crème van winterpostelein,bloemkool en gepofte tandoori mais

Of

Kalfszwezerik in panko,gefrituurde sponchezwam,witloof,crème van witte kool,d’auphine aardappeltjes met zeewier,rupsenzwam en een mosterdsaus.(supp.15€)

*****


Combinatie van yoghurt,braambes en witte chocolade

Of

Moeulleux met warme mandarijncoulis,sorbet van mandarijn en slaatje van verse lychees

Of

Kaasbordje van kaasmeester Van Tricht met gepaste huisbereide  confituren (supp.8€)


 

3 gangen aan 37 ,met gepaste wijnen plus €23 (zonder bosduiffiletje)

4 gangen aan 55 ,met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75,met gepaste wijnen plus €30


Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten.