Bib - Gourmand

3 - gangenmenu

supported by sous-chef Yahia Adel

 

Carpaccio van gerookte eendenfilet,gemarineerd kolenslaatje,crumble van walnoten,crème van frambozen en een kikkererwten crème

Of

Tartaar van makreel,boontjes, mosterdvinaigrette,artisjok uit onze tuin, gepekelde bietjes , sorbet van pickles en krokant zeewier

Of

Huisbereide terrine van ganzenlever,Japanse kers,crème van duindoornbes,crumble van peperkoek,gelei van rode porto en pompoen confituur (supp.9€)


******
 

Ravioli van boschampignons en truffel met bosduiffilet en espuma van ganzenlever


******


Babytarbot met jonge winterprei uit onze tuin,scheermesjes,pesto van basilicum,aardappel gratin met gerookte zalm en venkelblad en een crème van spinazie

Of

Hertenbiefstuk,gebakken pompoen met spek,savooipuree,shi-mesji champignons,gefrituurde aardappelspaghetti en coulis van rode wijn

Of

Patrijs,pastinaakcrème,thijmsaus,,kastanjechampignons,crumble van boschampignons en confituur van rode ui met dauphine aardappeltjes met cranberry’s (supp.15€)

 

******

 

Chocolade peer met amandelen,crème van whisky en crumble van bresilienne

Of

Kaneelbavarois met appelstructuren en ijs van rhum en rozijnen

Of

Luchtige kaascake van Camembert ,confituur van dadels en room van Camembert met Calvados (supp.7€)


 

3 gangen aan 37 ,met gepaste wijnen plus €23 (zonder aspergenestje)

4 gangen aan 55 ,met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75,met gepaste wijnen plus €30


Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten.