Bib - Gourmand

3 - gangenmenu

supported by sous-chef Yahia Adel 


Rundstartaar “Chianina” met gerookte rode biet,ganzenleverijs merinque van selder en truffelroom (supp.9€ pp)

Of

Gekarameliseerde kwartel,gelei van Pineau de Charentes,cous cous slaatje met munt en gegrilde peer

Of

Bouillon van scheermesjes,tortelini van spinazie en ricotta met gemarineerde zalm

******


Krokante parelhoen,crème van kippenlevertjes,quinoa,saus van morieljes en Italiaanse zwarte wintertruffel

******

Skrei,zeekool,spaghetti van prei en parmezaankaas met blanke botersaus en schorseneerchips

Of

Eendenfilet met een quiche van oesterzwammen en gerookte eend,knolselderpuree,crumble van peperkoek en d’auphine aardappeltjes van zoete aardappel met een cranberry saus

Of

Tournedos van Wagyu,groene asperges,soja,sesam,gefrituurde prei,enoki paddestoelen,gebakken zeeaardappeltjes en sojascheutjes

(supp.15€ pp)

******

Mascarpone mousse,lange vingers,crème amaretto,koffie coulis,karamel,en chocolade

Of

Banaan taartje,yuzu parel,sponchecake van pistache,en een espuma van Pisang

Of

Gebrande geitenkaas,crunchy zaden,crumble van salie en espuma van karnemelk (supp.8€ pp)


 

3 gangen aan 37 ,met gepaste wijnen plus €23 (zonder bosduiffiletje)

4 gangen aan 55 ,met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75,met gepaste wijnen plus €30


Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten.