Bib - Gourmand

3 - gangenmenu

supported by sous-chef Yahia Adel 


Kalfstartaar handgesneden,basilicum krokantje,Tomaatjes uit onze serre,Parmezaancrumble,crème van eigeel en zomersneeuw van bloemkool
Of
Zeeuws mosselslaatje,gelei van dashi,slaatje van sluimererwten,chips van limoen,sorbet van duindoornbes en poeder van kappertjes
Of
Gerookte Oosterschelde paling,gepekelde groentjes eigen teelt,bloemkoolcrème en crumble van zwarte olijven
(supp. 12€)


******

Structuren van courgette uit onze tuin,courgettebloem in tempura,gamba’s en een wortelgaspacho


******

Zeebaarsfilet,torentjesbloemkool,bloemkoolstelen,broccoli crème en puree,nieuwe aardappeltjes in olijfolie en safraansaus
Of
Sollomio van het Duroc varken,koriander cous cous,crème groene sla,mini mais en mini girollen met een graanmosterdsaus
Of
koteletjes van het zomerhert,worteltaartje,,wortelcrème,gepekelde worteltjes,sluimererwtjes en een saus met krieken (supp.15€)


******

Licht gegaarde rabarber,consommé van aardbeien,witte chocolade mousse met yoghurt en een yuzu parel
Of
Alle rode vruchtjes uit onze eigen tuin,crème van frambozen met olijfolie,amandelschilfers,crumble en sorbet van donkere chocolade (supp.8€)
Of
Warm tarteletje van mascarpone,Parmezaankaas en mozarella


 

3 gangen aan 37 ,met gepaste wijnen plus €23 (zonder gamba’s)

4 gangen aan 55 ,met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75, met gepaste wijnen plus €30


Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten.