Bib - Gourmand

3 - gangenmenu

supported by sous-chef Yahia Adel 


Romige champignonsoep met een slaatje van boschampignons,crumble van oude Farmdaal kaas en gerookte ganzenlever
of
Tartaar van kabeljauw , granité van mosterd, gebakken langoustine , schorseneercrème met koffie en cacao en een limoen espuma (supp.9€)
of
Rosbief van everzwijn,crumble van cranberry’s, truffelsaus , een knolselderslaatje , hazelnootkaviaar en winterpostelein
(supp. extra Italiaanse truffel 6€)


*****

Bosduiffilet, cous cous gegaard in Liefmans kriek,rode kool slaatje, krokantje van frambozen, kleurenbietjes eigen teelt en een crème van bosbessenwijn

*****

Hertenfilet met rode wijnsaus,spruitjes uit onze tuin met spek,crème van zoete aardappel, d’auphine kroketjes met amandelen en crumble geroosterde hazelnoot (supp.15€)
of
Fazantenfilet, gestoofde winterprei,pompoen met boschampignons en een Fine Champagne saus,ravioli met bospaddestoelen en een puree van witte kool
of
Schelvisfilet met mosseltjes en kokkels,puree met groene selder,coulis van grijze garnalen en gebakken witte kool eigen teelt met venkel


*****

Pompoentaart met pecannoten,pittige pompoensorbet en gepekelde pompoen
of
Crème brulée van mandarijntjes,slaatje van bloedappelsien met zoet-zure worteltjes,sorbet van wortel en crumble van speculaas 
of
Warme Saint-Marcellin kaas met geroosterde en gesmolten marshmallow en crumble van zoute amandelen met gedroogde vijgen
(supplement 8€)


 

3 gangen aan 37 ,met gepaste wijnen plus €23 (zonder bosduiffiletje)

4 gangen aan 55 ,met gepaste wijnen plus €26

5 gangen degustatiemenu van de chef aan €75,met gepaste wijnen plus €30


Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen,indien u een cadeaubon bij

heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten.