Voorgerechten

Tomatenslaatje met kleuren bietjes uit onze serre met buratta,sardientjes,basilicum,granité van gin-tonic en croutons van oregano  26€

Carpaccio van huisgerookte secreto, artisjok, paprika, espuma van parmezaankaas en sponche van tandoori 26 €

Gaspacho, avocadocrème,inktvis,mosseltjes en quinoa met kruidenslaatje en gekonfijte citroen  24€

Gepocheerd eitje,oesters,aardappelmousse en haringkaviaar 27€

Vissoep met toast en rouille  14€

 

 

Hoofdgerechten

Harderfilet uit de Oosterschelde, couscous met fijne groentjes,soja coulis en saus van citroengras en aubergine tapenade 27€

Eendenfilet met venkel eigen teelt,tuinbonen, rozemarijnsaus,crème van vlierbessen,wortelkonfituur en d’auphine aardappeltjes met blauwe kaas  30€

Gegrilde speenvarkenkoteletjes,salade van selder en boontjes,courgette kaviaar en tomatencoulis,crumble ansjovis  29€

 

Nagenieten

Thee van perziken en abrikozen,ijs van lavendel, pistachekoekje  13€

Dame Blanche our way met vanille van Cremerie “Germaine”   10€

Sinaasappelcake met koud soepje van chocolade, poeder olijfolie,zeezout,crème van yuzu  13€

Sorbet van geitenkaas met notencrumble en tartaar van meloen  met tijm en een rozijnen toast 13€

Kaasbordje van Michel van Tricht 13€