Voorgerechten

Tartaar van maatjes met komkommer,scheermesjes met mayonaise van mierikswortel,ijs van gin en tonic,radijsjes en rode ui sla 26

Vitello tonnato op onze wijze met feta crème en sorbet van rode paprika 28

Half babykreeftje met gebakken cous-cous en paprika,zeekraal en limoenboter 29

Koud soepje van jonge sla uit onze tuin,nobashigarnaal met avocado en gebrande sesam met zure room en haringkaviaar 24

Vissoep met toast en rouille 14

 

Hoofdgerechten

Scholfilet met hangcultuur mosseltjes uit Zeeland,sluimererwtjes eigen teelt,spinaziepuree,groene bloemkool,krokantje van Sint-Jakobsnootjes en witte wijn jus met basilicum 32

Varkenshaasje met saliekrokantje,d’auphine kroketjes met mosterdzaad,honingcrumble,asperges,wortelcrème en saus met Luikse siroop 30

Zomerree,jonge wortel,tuinbonen,thijmsaus,crème van doperwtjes,crumble van cranberry's en frieten van zoete aardappel 35

Heel babykreeftje met gebakken cous-cous en paprika,zeekraal en limoenboter 35

 

Nagenieten

Gemarineerde aardbeien en rabarber uit onze tuin,marshmallow van aardbei met chocolade en crumble van gezouten amandelen 13

Dame Blanche our way met vanille van Cremerie “Germaine” 10

Tiramisu van mango met quarante-trés en stracciatelli gelato 13

Ijs van geitenkaas met rozemarijn,gebakken brood en rabarberjulienne 13

Kaasbordje van Michel van Tricht 13

 

Na het genieten

Espresso “Cook & Boon”   4€ 

Mokka “Cook & Boon”   4€ 

Décafeine “Cook & Boon”   4€ 

Cappuccino   4,5€

Koffie “Up side down”   4,5€

Koffie “Irish pub”   9€

Koffie “Italian job”   9€

Koffie “French kiss”   9€

Koffie “Irish pub”   9€

Koffie “Italian job” 9 Koffie “French kiss” 9 Verse muntthee   4,5€

Thee uit onze theedoos   4€