Wij zijn gestart met onze heerlijke Zeeuwse bodemcultuur mosselen,
geserveerd met verse frietjes van aardappelen uit onze tuin & verse mayonaise

Ontdek ze in Natuur/witte wijn/room en look/provencaals of het trio van mosselen.

Maandmenu Chef's Table


Donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag
serveren wij ook een lunchmenu, voor- en hoofdgerecht aan €35 per persoon.


Carpaccio van gepekelde Alpenrind entrecote/tapenade tomaat/ansjovis/
crumble olijven/Parmezaancrème
€35

******

Kwartelbouillon/fijne groentjes/kervel/dumpling van kwartel
€22

******

Skrei haasje/blanke botersaus van prosecco/venkel/haringkaviaar/doperwtjes crème/citroen cous cous
VG €37 | HG €43

******

Kalfskroontje/witloof/wortel crème/ganzenleversaus/eikenhaas-en spons
zwam /d’auphine aardappeltjes met zwarte look
€43

******

Rijst met bloedappelsien/vanille-noisette/parel exotique/sorbet van
sinaasappel/gember en wortel
€14

Of

Dame Blanche “Chef’s Table”
€14

Of

Kaasbordje van Frederick Van Tricht (supp. €8)
€16



Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.

3 gangen € 57, met gepaste wijnen € 29 (zonder soep en skrei)
4 gangen € 70, met gepaste wijnen € 33 (zonder skrei)
5 gangen € 84, met gepaste wijnen € 38
6 gangen € 95, met gepaste wijnen € 42 (met kaas en dessert)


3 gangen € 55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen € 65 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin

Alle gerechten van de menu zijn ook à la carte te verkrijgen.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen, op zaterdagavond serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu, indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten, dank u.

Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Indien u bepaalde allergieën heeft,gelieve dit op voorhand te melden en de
info hierover is te bekomen op uw vraag,er zijn wijzigingen mogelijk van de
ingrediënten in onze menu's.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen,op zaterdagavond
serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu,indien u een cadeaubon
bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten,dank u.
Support by sous-chef Yahia Adel