Wij zijn gestart met onze heerlijke Zeeuwse bodemcultuur mosselen,
geserveerd met verse frietjes van aardappelen uit onze tuin & verse mayonaise

Ontdek ze in Natuur/witte wijn/room en look/provencaals of het trio van mosselen.

Maandmenu Chef's Table


Donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag
serveren wij ook een lunchmenu, voor- en hoofdgerecht aan €35 per persoon.


Cannelloni van herten carpaccio / enoki gold / truffel mayonaise / fideua pasta / pompoen / ramenas
€36

******

Roomsoepje van langoustines / ravioli Buratta / limoen / tomaat
€23

******

Kroketje van beuling met appel / gebakken ganzenlever / aardpeer / balsamico
€38

******

Eendenfilet / d’auphine aardappeltjes met walnoot / witloof / saus van mirabellen
(vanaf 15 oktober wordt er ook fazant geserveerd)
€45

******

Tongschar / puree van peterselie / venkel / coulis van tomaat met rozemarijn
€45

******

Peertje met karamel / praliné / crumble speculaas
€14

Of

Dame Blanche “Chef’s Table”
€14

Of

Kaasbordje van Frederick Van Tricht (supp. €8)
€18



Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.

3 gangen €60 (zonder soep en kroketje)
4 gangen €70 (zonder kroketje)
5 gangen €84
6 gangen €95 (met kaas en dessert)


3 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen €65 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin

Alle gerechten van de menu zijn ook à la carte te verkrijgen.

Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de
ingrediënten in onze menu’s.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen, indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten, dank u.

Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Indien u bepaalde allergieën heeft,gelieve dit op voorhand te melden en de
info hierover is te bekomen op uw vraag,er zijn wijzigingen mogelijk van de
ingrediënten in onze menu's.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen,op zaterdagavond
serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu,indien u een cadeaubon
bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten,dank u.
Support by sous-chef Yahia Adel