Wij zijn gestart met onze heerlijke Zeeuwse bodemcultuur mosselen,
geserveerd met verse frietjes van aardappelen uit onze tuin & verse mayonaise

Ontdek ze in Natuur/witte wijn/room en look/provencaals of het trio van mosselen.

Maandmenu Chef's Table


Donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag
serveren wij ook een lunchmenu, voor- en hoofdgerecht aan € 35 per persoon.


Asperge-aardappel slaatje/kalfs vitello/crème tonijn/tempura van kapper appeltjes/spaghetti asperges/bieslookdressing
€ 34

******

Asperge roomsoep/gepocheerd eitje/medaglioni met asperges
€ 24

******

Rogvleugel/rozemarijn puree/dille-Ricard saus/gemarineerde venkel
€ 34/ €39

******

Bifa de Tira Agnus entrecote /lamsoortjes/Quiche groene asperges en tomaat/mousseline van ansjovis/fondant aardappel
Het gerechtje met lamsfilet(supp. 15€ pp)
€ 42/48

******

Triffle van “Pornstar Martini”/passievrucht
€ 14

Of

Dame blanche "Chef's Table"
€ 14

Of

Kaasbordje van Frederick Van Tricht (supplement € 8)
€ 16



Als het hoofdgerecht vlees is in onze menu is er altijd een vis alternatief voorradig en als het hoofdgerecht vis is, is er altijd een vleesalternatief voorradig.
Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.

3 gangen € 57, met gepaste wijnen € 29 (zonder soep en rogvleugel)
4 gangen € 70, met gepaste wijnen € 33 (zonder rogvleugel)
5 gangen € 84, met gepaste wijnen € 38
6 gangen € 95, met gepaste wijnen € 42 (met kaas en dessert)
3 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen €65 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin

Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen, op zaterdagavond serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu, indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten,
dank u.

Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Indien u bepaalde allergieën heeft,gelieve dit op voorhand te melden en de
info hierover is te bekomen op uw vraag,er zijn wijzigingen mogelijk van de
ingrediënten in onze menu's.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen,op zaterdagavond
serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu,indien u een cadeaubon
bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten,dank u.
Support by sous-chef Yahia Adel