Verse Mosselen

Met veel plezier kondigen wij aan dat het officiële bodemcultuur mosselseizoen van start is gegaan. Vanaf nu serveren we bij Chef’s Table de heerlijk verse "Goudmerk" mosselen.

Kom langs en proef de smaak van het seizoen, we verwelkomen u graag!

×

Wij zijn gestart met onze heerlijke Zeeuwse bodemcultuur mosselen,
geserveerd met verse frietjes van aardappelen uit onze tuin & verse mayonaise

Ontdek ze in Natuur/witte wijn/room en look/provencaals of het trio van mosselen.

Maandmenu Chef's Table


Donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag
serveren wij ook een lunchmenu, voor- en hoofdgerecht aan €35 per persoon.


Kalfstartaar “Vitello style” crumble van gedroogde tomaatjes
€36

******

Huisbereide gaspacho/ravioli van secreto ham/gegrilde
Sint-Jakobsnoot
€23

******

Palingkroketjes/zalmeitjes/crème groene asperges/kwartelei/courgette
€36

******

Filet van speenvarken “Rossini”/ rösti/appelsien saus/gekonfijte
kumquats/sluimer erwtjes
€43

******

Kabeljauwhaasje/zeekraal/lamsoor/tomatencoulis/mosseltjes/kokkels
€43

******

Framboos cookie/aardbeien en rabarber/roomijs witte chocolade/
room van pepermunt en basilicum
€16

Of

Dame Blanche “Chef’s Table”
€14

Of

Kaasbordje van Frederick Van Tricht (supp. €8)
€16



Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.

3 gangen €60 (zonder soep en kroketje)
4 gangen €70 (zonder kroketje)
5 gangen €84
6 gangen €95 (met kaas en dessert)


3 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen €65 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin

Alle gerechten van de menu zijn ook à la carte te verkrijgen.

Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de
ingrediënten in onze menu’s.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen, indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten, dank u.

Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Indien u bepaalde allergieën heeft,gelieve dit op voorhand te melden en de
info hierover is te bekomen op uw vraag,er zijn wijzigingen mogelijk van de
ingrediënten in onze menu's.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen,op zaterdagavond
serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu,indien u een cadeaubon
bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten,dank u.
Support by sous-chef Yahia Adel