Wij zijn gestart met onze heerlijke Zeeuwse bodemcultuur mosselen,
geserveerd met verse frietjes van aardappelen uit onze tuin & verse mayonaise

Ontdek ze in Natuur/witte wijn/room en look/provencaals of het trio van mosselen.

Maandmenu Chef's Table


Donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag
serveren wij ook een lunchmenu, voor- en hoofdgerecht aan €35 per persoon.


Carpaccio van fazantenwit/kastanje/kastanje champignon/rode ui/
pani pani met zoete aardappel/graanmosterd vinaigrette
€36

******

Witloof roomsoep/gerookte forel/amandelen/dragon room
€23

******

Gnocchi van truffel en champignon/truffelworst/merg/Parmezaankaas
€38

******

Tournedos van hert/ rösti met spruitjes en spek /pompoencrème/
confituur van kweepeer/rode wijn saus
€45

Of

Zeebaarsfilet /puree van prei en gerookte zalm/dille-Ricard saus/
gefrituurde oesterzwam/postelein
€45

******

Melkchocolade/brownie/braambes/praliné
€16

Of

Dame Blanche “Chef’s Table”
€14

Of

Kaasbordje van Frederick Van Tricht (supp. €8)
€18



Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.

3 gangen €60 (zonder soep en medaglione)
4 gangen €70 (zonder medaglione)
5 gangen €84
6 gangen €95 (met kaas en dessert)


3 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen €65 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin

Alle gerechten van de menu zijn ook à la carte te verkrijgen.

Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de
ingrediënten in onze menu’s.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen, indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten, dank u.

Om u dagdagelijks uitgerust en goedgezind een topservice en gerechten te kunnen aanbieden gaan wij er s'middags even van tussen ten laatste om 16u en s'avond ten laatste om 24u.

Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Indien u bepaalde allergieën heeft,gelieve dit op voorhand te melden en de
info hierover is te bekomen op uw vraag,er zijn wijzigingen mogelijk van de
ingrediënten in onze menu's.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen,op zaterdagavond
serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu,indien u een cadeaubon
bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten,dank u.
Support by sous-chef Yahia Adel