VOORGERECHTEN

Carpaccio van gemarineerde zalm,slaatje van bietjes,witte selder 
en gember,citroencréme en gekonfijte citroen,gepofte quinoa en eigen
rozemarijn olie 24

Pompoensoep met gerookte everzwijnbout,gebrandde beukenzwammetjes en olie
van basilicum (supp.8€ zwarte Italiaanse truffel) 19

Slaatje van bosduiffilet met pruimen in rode wijn,rode biet zoetzuur en
sponchecake van rode biet met suikersla 28

Trio gerookte van wilde eendenfilet met gebakken eendenlever,rode kool uit de tuin,crispy aardappel,coulis van cranberry’s en verse vijgen 29

Vissoep met toast en rouille 14


HOOFDGERECHTEN

Kabeljauwhaasje,savooipuree,gebakken savooi met spekjes
linzen,aardappelpuree met mosterdzaad en platte peterselie en een
mosterd-kerriesaus 32

Hertensteak,crème van pastinaak,confituur van wortel,gebakken
truffelaardappeltjes geroosterde schorseneer en een rode wijnsaus 36

Patrijs met pompoentaart,d’auphine aardappeltjes met
boschampignons,schorseneercrème,olie en saus van salie,gebakken witloof 40

 

NAGENIETEN

Appel tarte-tatin gecarameliseerde
pompoenpitten,schuimpjes van yoghurt en roomijs 
van rum en rozijnen 13

Crème brûlée van kastanjes,crème
speculoos,sponchecake van koffie en cacao met
crumble van peperkoek en ijs van hazelnoten 13

Kroketje van geitekaas,crumble van rozijnen,
sorbet van spicy pompoen en gestoofde pruimen 
uit onze boomgaard 13

Dame Blanche our way 10

Kaasbordje van Michel van Tricht 13