VOORGERECHTEN

Gebakken ganzenlever,mosterdzaadjes,gekonfijte sjalotten,linzen en crème van wortel met saffraan 28€

Duo van gegratineerde oesters met gevulde oesters en een basilicumparel,wakamé en crumble van sesam (6 stuks) 31€  

Bouillon van prei, uit de “Chefstable garden”,gelakt spek en makreel 16€

Tomatenrolletje gevuld met koningskrab ,avocado,appel,selder- tempura,vinaigrette van kokkels en citruscrème 32€

Vissoep met toast en rouille 14€


HOOFDGERECHTEN

Kalfsentrecote,crème van savooi eigen teelt,zwarte look,truffeljus en gebakken zee-aardappeltjes met shi-také en Italiaanse wintertruffel    36€

Krokant gebakken zalm met een korstje van Sint-Jakobsvrucht een heldere kreeftensaus,crème van winterpostelein,bloemkool en gepofte tandoori mais  29€

Kalfszwezerik in panko,gefrituurde sponchezwam,witloof,crème van witte kool,d’aupnine aardappeltjes met zeewier,rupsenzwam en een mosterdsaus 39€

 

NAGENIETEN

Combinatie van yoghurt,braambes en witte chocolade 13€

Dame Blanche our way met vanille van Cremerie “Germaine”   10€

Moeulleux met warme mandarijncoulis,sorbet van mandarijn en slaatje van verse lychees 13€

Kaasbordje van Michel van Tricht 13€