VOORGERECHTEN

Brandade van kabeljauw op Vlaamse wijze,tempura van nobashigarnaal en granité van peterselie met gebakken kwarteleitje 26€

Tartelette met ganzenlever,gebakken eendelever,crème van peertjes in rode porto en konfituur van peertjes met een crumble van speculoos en rode bierschuimpjes 29€

Lamszwezerikjes op een aardappelzalf met crème van Westmalle bier en crumble van kamutzaad,schuim van karnemelk 32€

Bouillon van Melseelse asperges met zeekraal en tartaar van asperges,gerookte makreel en gepocheerd eitje 19€

Vissoep met toast en rouille 14€


HOOFDGERECHTEN

Zeebaarsfilet met geprakte aardappeltjes,tuinbonen,gebakken asperges,slaatje van postelein en gegrilde prei en een jus van zwemcrab 31€

Speenvarkenfilet met asperges in filodeeg,gratin van truffelaardappeltjes, bloemkoolpuree en mosterdsaus met augurkjes 30€

Lamszadel met quinoa en boontjes,pareltomaatjes en rozemarijnsaus 39€

 

NAGENIETEN

Advokaat,gezouten caramel,eiwitschuim met vanille,duinbes coulis en roomijs van amandelmelk 13 €

Loempia van nougat,slaatje van ananas met citroenbasilicum,pistache ijs en coulis van 
matcha thee 13€

Mousse van Brie,oude balsamico crème,vijgenkoek en huisbereide vruchtenkonfituur met gembe 13€

Dame Blanche our way 10€

Kaasbordje van Michel van Tricht 13€