VOORGERECHTEN

Carpaccio van hertenfilet,crème van oude balsamico,witloofslaatje met rammenas uit onze serre, kroketje van hertenham, sponchecake framboos en crumble pistache 26€

Huisbereide terrine van wilde eend, rode biet, bosbessen, vijgen chips   26€

Licht gerookte Sint-Jakobsnootjes, gepekelde butternut pompoen uit onze tuin, zalf van makreel, peterselie vinaigrette, krokante aardpeer 28€

kastanjecrème, escargots,truffel, croutons en pompoensoep 21€

Vissoep met toast en rouille 14€

 

HOOFDGERECHTEN

Fazantensuprème, knolserderpuree eigen teelt,crumble van spek, peertje
in rode wijn, grondwitloof, saus van boschampignons met cognac. 35€

Hazenrugfilet, pastinaakblokjes, room van schorseneren, kweeperengelei,
d’auphine aardappeltjes van hazenbillen en romige ganzenleversaus    37€

Roggevleugel, gegrilde winterprei, gebakken witte kool, witte wijnsaus en espuma van mosterd 31€

 

NAGENIETEN

Appelbeignets, yoghurtroom met gember,crumble van  rozijnen en roomijs van witte chocolade 13€

Dame Blanche our way met vanille van Cremerie “Germaine”  10€

Canneloni van marsepein met donkere chocolade met koffie, coulis van veenbesjes en ijs van praliné-hazelnoot 13€

Trio van kaascréme met hun passende huisgemaakte confituren en toast 13€

Kaasbordje van Michel van Tricht 13€